Hava Durumu

Ünlü şarkıcı umreye gitti

Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Yıldız Tilbe'nin, umreye gittiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü şarkıcı umreye gitti
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız Tilbe, "Dünyanın en güzel en özel şehrindeyim. Mekke'deyim çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah. Buralar 33 derece sıcacık her anlamda. Valla buralara gençken gelmek lazım. Benim yaşlarda gelince geç geldiğini anlıyor, 'Keşke daha önce gelseydim' diyor insan. Burada dünyanın her yerinden, her renkte her boyda her dilde her çeşit insan var. Hepsinin amacı dileği aynı" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, "Görmeyen birine güneşin sarısı, ağacın yeşili, gülün kırmızı, ayın ışığını ne kadar anlatabilirsek ben de o kadar anlatabilirim. Buraları görmelisiniz, anlatılır gibi değil. Yaşamalısınız buraları ki anlamış olunsun inşallah. Allah, isteyen herkese nasip etsin. Kendimi eşsiz hissediyorum hislerimin eşi yok olamaz" sözleriyle, duygularını ifade etti.

Pop müziğin başarılı ismi, Twitter üzerinden"Aklıma gelene gelmeyene hepinize hepimize dua ettim. Allah sizin de dualarınızı kabul etsin. Kimin duası kabul olur Allah bilir. Emekli olmaya yakın Hacı da olacağım inşallah" mesajını yayımladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.