Hava Durumu

Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'e kırgın değilmiş

Yıllar önce katıldığı İbo Show'da İbrahim Tatlıses'le sert bir kavga yaşayan Yıldız Tilbe, ünlü sanatçıya kırgınlığı olmadığını belirterek "Onun gibi bir ses daha gelmez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'e kırgın değilmiş
Şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses'le ilgili 'Renkli Sayfalar' mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'i affettiğini söyledi.

"SENİ O P...VENKLERİN ELİNDEN ALDIM" DEMİŞTİ

Bundan 8 yıl önce İBO Show'da Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses arasında canlı yayında büyük bir kavga yaşanmıştı. Programda Tatlıses " 'Abi beni dövüyorlar gel beni kurtar' dedin ben de geldim seni o p…venklerin elinden aldım" demiş Yıldız Tilbe de bu ifadelere sert çıkmıştı.

"KİMSEYE DARGINLIĞIM YOK"

8 yıl aradan sonra yaşanan bu kavga sorulunca Yıldız Tilbe'den dikkat çekici açıklamalar geldi. Tilbe şunları söyledi: "Hiç kimseyle dargınlığım yok. Hiç kimseyle dargınlığı sürdürmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Eğer ölümsüz olsaydım kimseyle konuşmazdım. Tatlıses'in albümü hayırlı uğurlu olsun. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.