Hava Durumu

İşte ideal cinsel ilişki yaşı!

İdeal cinsel ilişki için en verimli yaş kadınlarda 26, erkeklerde 32 olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte ideal cinsel ilişki yaşı!
Gün geçtikçe ideal seks hakkında yeni bir araştırma daha yapılıyor. İşte bunlardan biri daha: İdeal cinsel ilişkinin yaşı bulundu! İşte ideal cinselliği belirleyen faktörler:

AMAN DİKKAT!

İdeal cinselliği etkileyen faktörlerden ilki bulunduğunuz bölgedeki ortalama minimum cinsellik yaşı. İkinci önemli faktör ise vücudunuzun biyolojik yaşı. Aman dikkat gerçek yaşınızla karıştırmayın! Vücudunuzun kıymetini bilip bilmemenize göre beden yaşınız, nüfus kağıdında yazan yaşınızdan daha küçük ya da daha büyük olabilir.

ETİK DEĞERLER ETKİLİ

Uzmanların ideal cinsellik periyodunu bulmak için incelenmesi gerektiğini söyledikleri üçüncü etken ise psiko-ekonomik faktörler. Dördüncü ve son faktör de eşinizin biyolojik özellikleri. Bu özelliklere yaşı, bir hastalığı olup olmaması ve en önemlisi ten uyumu giriyor. İdeal cinsellik yaşını arayan uzmanlar, bireylerin yaşadığı kültürlerin, inanışlarının, etik değerlerinin ve aile tarafından 0-6 yaş arasında verilen eğitimin, cinselliğe bakış açısının da oldukça belirleyici olduğunu söylüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.