Hava Durumu

"Sarıyer'i taraftarımızla yeneceğiz"

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Keçiörengücü maçında aldıkları 1 puanın iyi olduğunu belirterek Sarıyer maçına dair ise "Lider bir takımla oynayacağız. Seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Sarıyer'i taraftarımızla yeneceğiz"

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'da teknik direktör Fatih Akyel, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Keçiörengücü ve bugün sahalarında ağırlayacakları Sarıyer maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Keçiörengücü'nün iyi bir takım olduğunu belirten genç teknik adam, "Onlar da çok iyi bütçelerle kurulmuş bir takım. Samsun, Keçiörengücü ve Sarıyer ile 3 tane zorlu randevumuz vardı. Bunların ikisini oynadık. Samsun'a mağlup olduk, Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Haksız bir penaltıyla devreye beraberlikle girdik. Keçiören deplasmanından 1 puan iyidir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"EKSİKLERİMİZ VAR"

Zorlu maçlar oynadıklarını belirten Akyel, "Fikstür avantajı maalesef bizden yana değil. Keçiörengücü ile oynadık. Şimdi Sarıyer ile oynayacağız. Fikstürümüz biraz zor. Onun için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Lider bir takımla oynayacağız. Onlarca ciddi paralar harcamış bir takım. Biz de kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılırız. Tüm seyircilerimizi bu zorlu müsabakaya bekliyoruz. Biz gelmeden önce ciddi manada sakatlığı olan oyuncular vardı. Oyuncularımız da yavaş yavaş toparlanıyor. Onlar takıma katılana kadar ne kadar az puan kaybedersek, o kadar iyi olur" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.