Hava Durumu

Bakan Arınç, asker ailesinin çifte bayramına ortak oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'daki komando oğlu ile canlı yayında bir araya gelen Bursalı Yıldız ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2012 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2012 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Arınç, asker ailesinin çifte bayramına ortak oldu

Ramazan Bayramı sebebiyle hava yoluyla Bursa'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ilk ziyaretini merkez Yıldırım ilçesi Güllük Mahallesi'ndeki asker ailesine yaptı. Başbakan Yardımcısı Arınç, Sebahattin ve Fethiye Yıldız'ın Ankara İl Jandarma Komutanlığında komando çavuş olarak görev yapan oğulları Sercan'a TRT'nin canlı yayınında kavuşma sevincine ortak oldu. Evdeki çocuklara hediyeler veren Arınç, Yıldız ailesinin de bayramını tebrik etti.


Mutluluğu gözlerinden okunan 3 çocuk babası Sebahattin Yıldız, Bakan Arınç'ın sürpriz ziyaretiyle çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Oğlumu 1 yıldır görmüyordum. Hiç ziyaretimize gelememişti. Tezkeresine 90 gün kalan yavruma canlı yayında da olsa kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok heyecanlıyım, çifte bayram yaşıyoruz" dedi.


Mahalle sakinlerinin de bayramlarını tebrik edip elini öpmeye gelen çocukları alınlarından öpen Arınç, daha sonra Bursa Valiliği tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Şahabettin Harput, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa milletvekilleriyle vatandaşların bayram tebriklerini kabul etti. Arınç, konuşmasında, herkesin bayramını tebrik ederek gerçek bayramları yaşayacağımız günlerin çok yakında olduğunu müjdeledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.