Hava Durumu

Mustafa Er kalan 6 maçta uygulayacakları sistemin şifresini verdi

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Göztepe maçı da dahil tüm müsabakalara 3 puan almak için çıkacaklarını söyledi. Son 6 maçta coşkulu oynayacaklarını belirten genç teknik adam, en çok ihtiyaç duyulan noktanın, kaybolan özgüvenin yeniden kazandırılması olduğuna vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er kalan 6 maçta uygulayacakları sistemin şifresini verdi

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İYİ BİR SİNERJİ OLUŞTU

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Göztepe maçı öncesi soruları yanıtladı. Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan geç teknik adam, "Görev ne zaman verilirse, ben hep hazırım. Ben kendimi de her şeye hazırlıyorum. Geçen seneki süreç ile bu seneki süreç aslında biraz farklı. Geçen sene tek maçtı, geçen sene özelinde bakarsak takımla şehir bütünleşti, bir sinerji oluştu bu herkesin başarısıydı. Ben bunu hep söyledim, o sinerji oluştuğu zaman Bursaspor'un büyüklüğü burada ortaya çıkıyor. Bu 6 haftalık periyot ile geçen sezon çok farklı. Biz 6 haftaya tek tek bakacağız, her haftayı kendi özelinde değerlendireceğiz, her haftanın her karşılaşmanın farklı bir formatı olacak, stratejisi olacak ama şuna inanın, hepsine kazanma odaklı çıkacağız" diye konuştu.

EN ÖNEMLİ KRİTERİMİZ

Oyuncularının konsantrasyonlarının çok iyi olduğuna vurgu yapan Mustafa Er, "Arzuları, istekleri, antrenman konsantrasyonları çok iyiydi. Maç gününe kadar bu şekilde de devam edecektir. iyi bir sinerjimiz var. Bu duygu ve düşüncenin şehirde de oluştuğuna inanıyorum. Gelen tepkiler, gayet olumlu. İnşallah oyuncu grubumuz da hafta sonu gereken mücadeleyi, özveriyi göstererek oradan çok iyi bir futbolla, 3 puanla döneceğimize inancımız tam. Bunu da başarabilecek güce sahibiz" dedi. Takımın özgüven kazanması gerektiğinin altını çizen genç çalıştırıcı, "Şu an en çok ihtiyacımız olan şey özgüven, bunu geri kazanmak zorun-dayız. Bizim için bu 6 haftada en önemli kriter coşku olacak. Coşkulu olacağız, bu olmazsa olmazımız olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.