Hava Durumu

Kalecileri çok formdaydı

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Özellikle ikinci yarıda oyunumuzu kabul ettirdik. Ama kalecileri inanılmaz formdaydı ve şanssız bir başlangıç oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kalecileri çok formdaydı

ŞANSSIZ BİR BAŞLANGIÇ

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'ndeki ilk karşılaşmasında Trabzon'da Rusya'ya 2-1 mağlup oldu. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın performansından memnun olduğunu söyleyen Lucescu, "Özellikle ikinci yarıda oyunumuzu kabul ettirdik. 4-5 tane gol pozisyonu ürettik. Kalecileri inanılmaz formdaydı.Ayrıca Rusya, çok iyi bir turnuva geçirdi. Ayrıca tüm oyuncuları 90 dakika maç temposuna alışık isimlerdi. Biz de yediğimiz gollerde inanılmaz hatalar yaptık ve organizasyona şanssız bir başlangıç yaptık" diye konuştu.

OYUNCULARIM OYNAYAMIYOR

Yeni bir ekip kurduklarının altını çizen A Milli Takım teknik patronu Mircea Lucescu, "Bütün oyuncularımız formda olamıyor. Çünkü oynamıyorlar. Rakip bizden daha agresifti. Biz daha agresif olmalıydık. Bizim sorunumuz oyuncuların kendi kulüplerinde oynamaması. Rusya bugün bizden 6 km fazla koşmuş. Ben oyuncularımı ikinci yarıdaki performansları için tebrik ettim. Ama hatalarını da söyledim. Bizim bu maçı bitirdiğimiz şekilde devam etmemiz gerekiyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.