Hava Durumu

A Milli Takım sahaya bu 11'le çıkacak

Dünya Kupası grup eleme karşılaşmasında İzlanda deplasmanına konuk olan Türkiye A Milli Takımı nefes kesecek bir mücadeleye çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Milli Takım sahaya bu 11'le çıkacak
Türkiye İzlanda ile tarihinde 9 karşılaşmaya çıkmış ve bunların ikisinde galip gelebilmişti. A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki üçüncü rakibi İzlanda ile daha önce 9 maç yaptı, sadece 2'sini kazanabildi.

Milliler, 8'i resmi, biri özel olmak üzere yaptıkları 9 maçta 5 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı, 2 kez kazanabildi, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşi İzlanda'da, 4'ü Türkiye'de oynanan bu maçlarda İzlanda'nın attığı 16 gole, Türkiye 10 golle yanıt verdi.

İŞTE MİLLİ TAKIM'IN İLK 11'İ:

Volkan Babacan
Şener
Ömer Toprak
Mehmet Topal
Caner
Kaan
Ozan
Volkan Şen
Emre Mor
Yasin
Hakan Çalhanoğlu

MİLLİ TAKIM'DAN HAKKARİ İÇİN SİYAH BANT

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam İzlanda'yla oynayacağı maça, Hakkari'deki hain terör saldırısı nedeniyle siyah bantla çıkacak. Şemdinli'de bomba yüklü araçla düzenlenen saldı sonrası A Milli Futbol takımımız da harekete geçti. Ay Yıldızlı takımımızın yetkilileri, bu akşamki mücadelede siyah bant takmak için FIFA'ya başvuruda bulundu. FIFA yetkileri de bu isteğini hemen gündeme aldı ve milli takımımızın mücadeleye siyah bantla çıkmasına izin verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.