Hava Durumu

A Milliler 2 eksikle çalıştı

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde cumartesi günü karşılaşacağı Kosova maçının hazırlıklarını Antalya’da sürdürdü. Kampının ikinci antrenmanına bel ağrısı şikayeti olan Volkan Şen ile sağ ayak bileğindeki ödem nedeniyle Enes Ünal katılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Milliler 2 eksikle çalıştı
2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım'da Kosova ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Belek kampındaki 2'nci çalışmasını Sentido Zeynep Resort otelin sahasında gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Devamında önce sınırlı alanda jokerli oyun oynandı. Daha sonra Terim, futbolcularıyla sahada kısa süreli toplantı yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ay yıldızlılar sınırlı alanda çift kaleli oyun oynadı. Taktik oyununda Fatih Terim, oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı. Terim, futbolcularının hareketli ve top kapma için mücadeleci olmalarını istedi. Rejenerasyon koşusu ve açma, germe egzersizleriyle antrenman sona erdi. 

Antrenmana bel ağrısı ve hamstringinde sertleşme şikâyeti olan Volkan Şen ile dün yapılan çalışmada sağ ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle ödem oluşan Enes Ünal katılmadı. İki futbolcu da fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı kendilerine uygulanan özel programda çalışmalarını sürdürdü. Ay yıldızlılarda dün yapılan ilk antrenmana hafif sakatlıkları nedeniyle katılamayan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak ve kafileden sonra kampa katılan Yunus Mallı takımla çalıştı. 

Antrenman sırasında sahaya bir kedi girdi. Taktik oyunu oynandığı sırada bir süre sahada duran kedi, otelin özel güvenlik görevlileri tarafından alınarak dışarı çıkarıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.