Hava Durumu

Barcelona fena dağıldı!

La Liga'nın 7. haftası muhteşem bir maça sahne oldu. Rakibine 4-3 mağlup olan Katalan ekibi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine evine eli boş döndü. 

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona fena dağıldı!
La Liga'nın 7. haftasında Celta Vigo'nun konuğu olanBarcelona, rakibine 4-3 mağlup olarak rakibi RealMadrid'in puan kaybettiği haftada büyük bir fırsatı değerlendiremedi.
 
Arda Turan'ın 90 dakika forma giydiği karşılaşmada ilk yarı Celta Vigo'nun şovuna sahne oldu. Sisto, Aspas ve Mathieu'nün (k.k.) golleriyle ev sahibi soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.
 
2007 yılından bu yana ilk kez bir La Liga maçının ilk yarısında 3 gol yiyen Barcelona, ikinci yarıya Rafinha-Iniesta değişikliğiyle başladı. İkinci yarıda bambaşka bir futbol ortaya koyan Katalan ekibi, Pique ve Neymar'ın golleriyle farkı bire indirdi.
 
Ancak kaleci Ter Stegen'in büyük hatası sonucu Pedro Hernandez'le bir gol daha bulan Celta Vigo, bitime 13 dakika kala büyük avantaj yakaladı. 87. dakikada Pique'nin kafa golüyle bir kez daha umutlanan Barcelona, kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı ve maç Celta Vigo'nun 4-3'lük üstünlüğüyle sonuçlandı.
 
Geçtiğimiz sezon Balaidos'da ağırladığı Barcelona'yı 4-1'le evine gönderen Celta Vigo, bu sezon da rakibine aynı tarifeyi uyguladı.
 
Üst üste 3. galibiyetini alan Celta Vigo puanını 10'a yükseltirken, ligde ikinci kez mağlup olan Barcelona 13 puanda kaldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.