Hava Durumu

Benzama'nın başı fena dertte

Takım arkadaşı Valbuena'ya kaset şantajı yapan Benzema, yedi sene hapis ve 100.000 euro para cezasına çarptırılabilir.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Benzama'nın başı fena dertte
Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olympique Lyon'da forma giyen Mathieu Valbuena, kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla soruşturmaya tabi tutulan Real Madridli Fransız milli futbolcu Karim Benzema hakkında açıklamalarda bulundu. Fransız basınına konuşan Valbuena, şantaj olayı sırasında Benzema ile aralarında bazı diyaloglar geçtiğini belirterek, "Benle konuşurken öfkeli bir tavrı yoktu ve doğrudan maddi yönde bir istekte bulunmadı ama sürekli birisiyle buluştuğumu tekrarladı" ifadesini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Benzema'nın hoş olmayan bir tavır sergilediğini kaydeden Valbuena, "Beni sevdiği için elindeki video görüntüsünü herhangi bir karşılık beklemeden yok edecek kadar dürüst birisini tanımıyorum. İnsanlara aptal muamelesi yapamazsınız. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve bu olaydan sonra Benzema ile aramızdaki ilişki bozuldu" değerlendirmesini yaptı.

KASET ŞANTAJI YAPMIŞTI

Konuyla ilgili soruşturma, Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" konusunda yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin avro istendiği öne sürülüyor.

CISSE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Olayla ilgili Fransız futbolcu Djibril Cisse de başkent Paris'te 13 Ekim'de gözaltına alınmış, aynı gün serbest bırakılmıştı. Cisse, olayın ardından bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada futbolu bıraktığını duyurmuştu. Benzama'ya ise Valbuena dahil soruşturmada adı geçenlerle görüşme yasağı getirilmişti.

7 YIL HAPİS

Bu suçlamalar devam ederse Karim Benzema şantajı yapanlarla aynı ceza istemiyle yargılanacak. Bu da Fransız kanunlarında yedi sene hapis ve 100.000 para cezası anlamına geliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.