Hava Durumu

Bir acayip maç! 107 sayı farkla bitti ama...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi tarihi bir maça sahne oldu. Düşmesi kesinleşen Orduspor'a deplasmanda 107 sayı fark atan Adana BOTAŞ'a tepki yağıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir acayip maç! 107 sayı farkla bitti ama...
Türkiye'de kadın basketbolunun en üst seviyesi olan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana BOTAŞ, küme düşmesi daha önce kesinleşen ve gençlerle oynayan Orduspor'a deplasmanda 107 sayı fark attı: 155-48. Neredeyse yürüye yürüye oynamasına rağmen bu farkı atan BOTAŞ'a maç sonrası Orduspor'dan büyük tepki geldi.

Maddi kriz nedeniyle sezon içinde tecrübeli oyuncularının hemen hepsini kaybeden ve küme düşmesi kesinleşen Orduspor, yabancı oyunculardan yoksun çıktığı karşılaşmada Adana BOTAŞ'a 107 sayı farkla, 155-48 mağlup oldu,



SKOR TARİHE GEÇTİ

Ordu Durugül Salonu'nda oynanan karşılaşma 48-155 sona erdi. 107 sayılık fark Türkiye'de kadın basketbolunun en seviyesi olan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin rekoru olarak tarihe geçti.

ORDUSPOR'DAN TEPKİ TWEET'İ

Orduspor'un Twitter hesabından maç sonrası atılan tweette BOTAŞ'a tepki gösterildi. Mor beyazlılar, "Spor ruhuna yakışan bir galibiyet aldıkları için Botaş Spor Kulübü'nü tebrik ederiz" ifadesini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.