Hava Durumu

Burak Yılmaz adım adım Beşiktaş'a

Siyah beyazlılarda golcü için bir numaralı transfer adayı Kosova maçında golünü atan ve Şenol Güneş’in Trabzonspor’dan eski öğrencisi Burak Yılmaz olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Yılmaz adım adım Beşiktaş'a
Mario Gomez’in boşluğunu bir türlü istediği gibi kapatamayan Beşiktaş, Afrika Uluslar Kupası’na gidecek Kamerunlu Vincent Aboubakar’ın 1 ayı aşkın süre olmama ihtimaline karşı da golcü arayışını hızlandırdı.

BEŞİKTAŞ’TA GÜNDEM BURAK YILMAZ

Fanatik’in haberine göre; devre arasında Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, eski öğrencisiyle bir araya gelecek ve transferiyle ilgili detayları görüşecek.

BURAK YILMAZ DÖNMEK İSTİYOR

Çin Süper Ligi’nin sona ermesiyle İstanbul’a dönen Burak Yılmaz’ın da Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı belirtilirken, Burak Yılmaz konusu transfer haberlerinin merkezinde yer alıyor.

ABOUBAKAR 1 AY OLMAYACAK

Avrupa Kupalarında yolunda devam etmeyi amaçlayan ve Spor Toto Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etmek isteyen Beşiktaş, Burak Yılmaz transferiyle gol yollarında daha da etkili olmayı hedefliyor.

BURAK GÜNEŞ’LE YENİDEN DOĞMUŞTU

Geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz’ın Şenol Güneş ile Trabzonspor günlerinden kalan bir fotoğrafını paylaşması bir anda gözleri bu transfere çevirirken, tecrübeli hocanın Burak’ın kariyerinde çok önemli bir yere sahip olması da Beşiktaş için önemli avantaj gibi görünüyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.