Hava Durumu

Burak Yılmaz Batalla'nın eski takımına transfer oldu

Galatsaraylı futbolcu Burak Yılmaz Çin'in Bejing Gudan Kulübüne transfer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2016 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2016 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Yılmaz Batalla'nın eski takımına transfer oldu
Galatasaray, golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'ya Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'a sattı. Burak Yılmaz bu transferden yıllık 8 milyon Euro  alacak.

Sarı-kırmızılı kulübün golcüsü, Çin kulübü Beijing Guoan'ın cazip teklifi karşısında Galatasaray'dan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli ve yönetime bildirdi. Burak Yılmaz, Beijing Guoan Kulübü ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Golcü futbolcu,  Çin kulübünden yılda 8 milyon Euro alacak.

TRABZON DA KAZANACAK

Beijing Guoan Kulübü, bonservis bedeli olarak Galatasaray'a 8 milyon Euro ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp bu parayı kasasına indirirken, Burak Yılmaz'a 3,5 yılda ödeyeceği 12 milyon Euro'yu da ödemekten kurtulacak. Ancak 8 milyon Euro'nun yüzde 25'i daha önce yapılan anlaşma gereği Trabzonspor'a ödenecek.

BURAK YILMAZ AYRILMAK İSTEDİ

Burak Yılmaz'ın Çin'e gidişine, transferin son günlerine gelmesi nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli'nin karşı çıktığı öğrenildi. Ancak Burak Yılmaz hocasıyla görüşerek, hayatının transferini yapacağını ve Galatasaray'da taraftarın artık kendisini istemediğini belirterek ayrılmaya kararlı olduğunu ve artık kulübüne faydalı olamayacağını bildirince, tecrübeli teknik adamın da bu transfere onay vermek zorunda kaldığı öğrenildi.

Beeijing Guoan Kulübü'nde Bursaspor'un futbolcusu Batalla forma giymişti.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.