Hava Durumu

Bursa'da Ay-Yıldız rüzgarı

Milli takım, yarın Slovakya ile yapacağı özel maç için dün Bursa'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2012 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2012 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Ay-Yıldız rüzgarı
Barış YALIM

Milli takım, yarın Slovakya ile yapacağı özel maç için dün Bursa'ya geldi. Atatürk Stadı'nda antrenman yapan ve neşeli oldukları gözlenen Ay Yıldızlılarda Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Aziz, hafif sakatlığı sebebiyle düz koşu yaptı.

Bursaspor'dan Serdar Aziz'in de yer aldığı A Milli Futbol Takımı, yarın Slovakya ile yapacağı özel maç için Bursa'ya geldi. Holiday Inn Hotel'e yerleşen kafile coşkuyla karşılandı. Futbolcular, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki ilk antrenmanını ise akşam saatlerinde yaptı. Atatürk Stadı'nda yoğun yağmur altında gerçekleşen antrenman öncesi Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Abdullah Avcı'ya çiçek verdi.

SERDAR AYRI ÇALIŞTI

Düz koşu ile başlayan antrenman çeşitli oyunlar ile devam etti. 5'e 2 pas ve pres çalışmasının ardından A Milli Takım'ın basına kapalı bölümde Slovakya maçının taktiğini çalıştığı öğrenildi. Futbolcuların antrenman sırasında neşeli tavırları ise  dikkatlerden kaçmadı. Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Aziz ile birlikte, Ömer Toprak ve Selçuk İnan hafif sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı çalıştı.                   


Vicdanım rahattı

Abdullah Avcı, "Mesleki anlamda bu kadroyu açıklarken vicdanım rahattı" dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Slovakya ile yapacakları özel maçın aday kadrosuna ilişkin, "Mesleki anlamda bu kadroya açıklarken vicdanım rahattı" dedi. Ekibiyle Türkiye'de ve yurtdışında çok ciddi bir çalışma yaptıklarını dile getiren Avcı, bu çerçevede geniş bir oyuncu havuzu oluşturduklarını kaydetti. "Mesleki anlamda bu kadroyu açıklarken vicdanım rahattı" diyen Avcı, zaman zaman rakibe ve maça göre kadroda değişikliğe gideceklerini belirtti.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Avcı, mayıs ayının 20'sinden itibaren kısa zaman diliminde 5 hazırlık maçı yapacaklarını anlatarak, şöyle devam etti: "Bu süreçteki ilk hazırlık maçını Slovakya ile yapacağız. Kampa katılan tüm oyuncularımın arzulu ve heyecanlı olduğunu gördüm. Bu milli takım. Bütün oyunculara kapımız açık. Oluşturduğumuz havuzdaki tüm oyunculardan zaman içinde yararlanacağız."

ZAMANI GELDİ

A Milli Takım'ın bugüne kadarki büyük şampiyonalara hep play-off oynayarak katılabildiğini anımsatan Avcı, "Artık eşik atlamanın zamanı geldi. Bundan sonra önemli organizasyonlara direkt katılmayı alışkanlık haline getirmeliyiz" diye konuştu. Avcı, göreve geldiğinden beri her kesimden ciddi destek aldığını vurgulayarak, oyun anlamındaki tüm eleştirileri normal karşılayıp yapılan eleştirilerden faydalanacağını sözlerine ekledi.

Bursaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğim

İlk kez A Milli Takım aday kadrosuna seçilen Bursasporlu Serdar Aziz, Yeşil Beyazlı takımı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Serdar, "Biraz heyecanlıyım. Bursaspor'u en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım. Takım arkadaşım Sestak'la bu kez rakip olacağız. Umarım kazanan biz oluruz" diye konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.