Hava Durumu

'Bursaspor'u rövanş maçı görüyoruz'

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, "Evet kaybedilmiş bir derbi var. Önemli olan bu maçın ardından takımın nasıl reaksiyon verdiğidir. Benim gördüğüm, derbinin rövanşını Bursa'dan almak isteyen bir takım var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 05:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 05:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bursaspor'u rövanş maçı görüyoruz'
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorulanı yanıtladı. Riekerink, "Benim takımıma olan inancımda en ufak bir sapma yok. Başarılar geleceğine inanıyorum. Bursaspor maçının sonucuyla ilgili de şüphem yok. Evimizde oynuyoruz ve kazanmak istiyoruz. Bursaspor maçında kendimize güvenerek sahada olacağız. Takım içi problemler de olabilir. Kaybedilmiş bir derbi var. Önemli olan bu maçın ardından takımın nasıl reaksiyon verdiğidir. Benim gördüğüm, derbinin rövanşını Bursa'dan almak isteyen bir takım var" dedi.

O İHTİMALİ DÜŞÜNMÜYORUM

Bursaspor karşısında alınacak olası bir kötü sonuçta görevini kaybetme ihtimalinin hatırlatılması üzerine Riekerink, "Ben o senaryoyu hiç düşünmüyorum. Hoca olarak oyuncularınızın size inanması önemlidir. Kafamızda böyle bir soru işareti yok" açıklamasında bulundu. Riekerink, basın toplantısında stresli göründüğü şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi: "Stresli olduğum konusuna katılmıyorum. Sadece konular beni biraz gerdi. Bire bir saldırılar ve yalan haberler beni üzüyor. Yoksa üzerimde bir stres yok. Galatasaray'ın hocası olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.