Hava Durumu

Cüneyt Çakır'a intikam suçlaması!

İtalya'nın, EURO 2016 ikinci tur maçında İspanya'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale çıkması Çizme'de sevinç yaratırken, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a sert eleştiriler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Çakır'a intikam suçlaması!
Galibiyet, La Gazzetta dello Sport'un internet sitesinde, "Baştan çıkarıcı bir İtalya. Şimdi Almanya'nın karşısına daha korkusuz çıkacağız" başlığı kullanılırken bu takımın, Antonio Conte'nin bir şaheseri olduğu belirtildi.

Corriere dello Sport, Conte'nin tam bir taktik sihirbazı olduğunu öne sürdü. Gazete ayrıca, Cüneyt Çakır'ın maç yönetimine ilişkin memnuniyetsiz ifadeler kullanıp, "Çakır'ınki feci bir yönetimdi. Anlaşılmaz düdükler çaldı" eleştirisinde bulundu.

Tuttosport, Gök Mavililerin fantastik bir maç oynadığını yazarken, "Güzeller, kirliler ve kazananlar" ifadelerini kullandı. Corriere della Sera ise haberinde, "Şampiyonları devirdik, bu İtalya bize rüya gördürüyor" başlığını kullandı.

Maçın yayıncısı devlet kanalı RAİ 1'de, özellikle müsabakanın ikinci yarısında yapılan yorumlarda, Cüneyt Çakır'ın çok kötü bir yönetim ortaya koyduğu belirtilerek, "Hakemi çok kafaya takmadan, sinirlerimize hakim olarak oyuna devam etmeliyiz" yorumu yapıldı.

Sosyal medyada yapılan birçok yorumda da İtalyan taraftarların Cüneyt Çakır'dan memnun kalmadığı ve Türkiye'nin turnuvadan elenmesinin intikamını İtalyanlardan almaya çalıştığı iddiaları ön plana çıktı.

Bir yorumda, "Hakem bir Türk. Bize, Papa'nın soykırım açıklamasının bedelini ödetiyor" denilirken bir başkasında, "Hakem Türk. Türkiye turnuvadan İtalya yüzünden elendi. Şimdi her şey anlaşıldı" diye yazıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.