Hava Durumu

Cüneyt Çakır'ın kararı ortalığı karıştırdı

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in, Bayern Münih'e attığı golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Cüneyt Çakır golü verirken büyük tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Çakır'ın kararı ortalığı karıştırdı
Şampiyonlar ligi yarı final maçında  Bayern Münih evinde  Atletico Madrid'i ağırladı. Maça Atletico'nun gol pozisyonu damga vurdu.

"GOLDE OFSAYT YOK, MÜTHİŞ DEVAM ETTİRMİŞ"

54. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalarak maçtaki eşitliği sağlayan Griezmann'ın topla buluştuğu an için ofsayt itirazları yapıldı. Mücadeleyi yöneten  Cüneyt Çakır, itirazlara kulak asmayarak santra noktasını gösterdi.  Deniz Çobansosyal medyadan yaptığı yorumda "Atletico  Madrid'in golünde ofsayt yok.  Tarık Ongun müthiş devam ettirmiş." ifadelerini kullandı.

1-0 öndeyken yediği gol ile şok olan  Bayern Münih, kalan dakikalarda 1 gol atmayı başardı ancak bu Şampiyonlar Ligi'nden elenmemesine çare olmadı.

ALMANLAR TEPKİLİ

Bayern  Münih - ­Atletico  Madrid karşılaşmasında düdük çalan  Cüneyt Çakır'a ev sahibi ekipten tepki geldi. Almanlar  Antoine Griezmann'ın attığı golde ofsayt olduğunu savunurken, İspanyol ekibine verilen penaltıda ise hareketin ceza sahası dışında olduğu iddiasını ortaya attı.

"KENDİMİZİ KANDIRILMIŞ HİSSEDİYORUZ"

Bayern  Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge  Cüneyt Çakır'ı sert bir şekilde eleştirdi. Türk hakemin Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta  Manchester City­Real  Madrid karşılaşmasında da düdük çaldığını anımsatan Alman futbol adamı, "Kendimizi biraz kandırılmış hissediyoruz. Gol ofsayttı, penaltı ise dışarıdaydı. Bir hakem yedi gün içinde iki maçta birden görev alıyor. Belki de UEFA işi biraz abartıyor" dedi.

UEFA YETKİLİSİ İDDİASI

Rummenigge ayrıca bir UEFA yetkilisinin de bu maçtaki hakem performansını beğenmediğini ve utanç verici bulduğunu kendisine ilettiğini öne sürdü. Takımın performansından ise memnun olduğunu dile getiren Bayern Başkanı, "Takımımız iyi oynadı. Kazanmayı ve  Milano'ya gitmeyi hak ettiler. Utanacak halimiz yok" yorumunu yaptı.

'Hakem yüzünden kaybetmedik'

Maçta 90 dakika forma giyen Bayern kaptanı  Philipp Lahm ise kulüp başkanına göre daha temkinli konuştu. Deneyimli futbolcu, "Elenmemizdeki asıl sebebin hakem olduğunu sanmıyorum. Önce kendi yaptıklarımıza bakmalıyız" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.