Hava Durumu

Devler Ligi'nde şifresiz yayın müjdesi

Portekiz’in yükselen yıldızı Sporting Lizbon, gruptan çıkma umudunu sürdürmek için dünya devi Real Madrid karşısında sahada olacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Devler Ligi'nde şifresiz yayın müjdesi
Şampiyonlar Ligi’nde 5. maçlar ile heyecan dorukta. Borussia Dortmund ve Real Madrid’in liderlik mücadelesi verdiği H Grubu’nda 3 puanlı Sporting Lizbon, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkabilmek için kazanmak zorunda.

Portekiz’in Lizbon kentindeki 52 bin kapasiteli Jose Alvalade Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İskoç Hakem William Collum ve yardımcıları yönetecek.

İspanya’da oynanan ilk maçı 2-1’lik skorla kazanan Real Madrid, 8 puanla Borussia Dortmund’un 2 puan gerisinde yer alıyor. Madrid, galibiyet alması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek. Hafta sonu oynanan Madrid derbisinde Ronaldo’nun golleriyle Atletico Madrid’i 3-0 geçen ve ligde liderliğini sürdüren Real Madrid, Portekiz’de liderlik mücadelesi veren Sporting Lizbon’un konuğu olacak.

Sporting Lizbon ile Real Madrid’in heyecan dolu karşılaşması; deneyimli spor spikerleri ve yorumcularıyla saat 22.45’ten itibaren TRT 1 ekranından canlı yayınlanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.