Hava Durumu

Dzsudzsak'tan buraya kadar

EURO 2016 son 16 turunda Belçika Macaristan’ı 4-0 mağlup etti. Turnuva boyunca gösterdiği performansla alkış toplayan Bursasporlu Balazs Dzsudzsak da böylece şampiyonaya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 06:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 06:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dzsudzsak'tan buraya kadar
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Belçika, zorlu rakibi Macaristan’ı 4-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Böylece Belçika, Galler’in rakibi oldu. Maça hızlı başlayan Belçika, 10’uncu dakikada Toby Alderweireld’in golüyle 1-0 öne geçti. İlkyarıda direklere de takılan Belçika, varlık gösteremeyen Macaristan karşısında farkı açma şanslarını değerlendiremedi: 1-0. İkinci yarıya da etkili bir oyunla başlayan Belçika, 78’de Michy Batshuayi’yle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

FARK AÇILDI

Bu golden hemen 1 dakika sonra bu kez sahneye maçın yıldızı Edin Hazard çıktı ve durumu 3-0’a getiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi kaybeden Macaristan defansında da açık verdi. Maçın son golü ise Yannick Carrasco’dan geldi ve Belçika sahadan 4-0 galip ayrıldı. Macaristan’da ilk 11’de oyuna başlayan Balazs Dzsudzsak fazla varlık gösteremedi. Bursasporlu futbolcu böylece turnuvaya da veda etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.