Hava Durumu

Enes Ünal iddialı konuştu: Gol atmak benim işim!

Hollanda'da Twente forması giyen Enes Ünal, kulüp televizyonuna verdiği demeçte, "Gol atmak şaşırtıcı bir şey değil, bu benim işim. Maç içinde tekmeler yiyorum. Ama bu da sorun değil. Hatta hoşuma gidiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 05:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 05:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal iddialı konuştu: Gol atmak benim işim!
Bursaspor'da yetişen ve attığı gollerle Avrupa'yı sallayan Enes Ünal, kulübü Twente'nin kanalına konuştu. 19 yaşındaki futbolcu, "Gol atmak şaşırtıcı bir şey değil, bu benim işim. Tabii ki her maç gol atmam gerekiyor. Ama hat-trick yaptığım o maç benim için de özeldi. Ama sonraki gün o maçı unuttum. İnsanlar şimdi gelip o maç hakkında ne düşünüyorsun diye soruyorlar. Hiçbir şey düşünmüyorum ve hissetmiyorum. Ben sadece önüme bakıyorum. Tekrar izlerken bana başka bir oyuncuyu izliyormuşum gibi geliyor. Çoktan aklımdan çıkıp gitti" dedi.

TEKMELER ATIYORLAR

Rakip oyuncuların artık kendisine daha çok baskı uyguladığını söyleyen Enes, ''Groningen'e attığım gollere bakarsanız topu aldığımda bana çok vakit tanıdıklarını fark edebilirsiniz. Artık o mesafede topu ayağıma aldığımda bana zaman tanımıyorlar. Çünkü rakipler şimdi daha çok baskı altında hissediyor sanırım. Bana sert müdahaleler yapılıyor, tekmeler atılıyor. Ama şikayetçi değilim, hatta keyif alıyorum. Çünkü bu tür gerginlikler hoşuma gidiyor. Sahada sert mücadeleler yapmayı seviyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.