Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ersun Yanal servet isteyince Ertuğrul Sağlam...

PTT 1. Lig'de mücadele eden Göztepe'nin transfer teklifinde bulunduğu teknik direktör Ersun Yanal, yarım sezon 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) talep edince anlaşma sağlanamadı. Yanal'dan vazgeçen sarı kırmızılılar, Ertuğrul Sağlam'a yöneldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ersun Yanal servet isteyince Ertuğrul Sağlam...
PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Göztepe, peş peşe puan kayıpları sonrası lider Kardemir Karabükspor'un 9 puan gerisine düşünce radikal bir karar aldı ve teknik direktör Metin Diyadin ile yolları ayırdı.

Diyadin'in ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren İzmir ekibi ilk olarak Ersun Yanal'a teklif götürdü. Kulübün sahibi Mehmet Sepil'in çok istediği Yanal ile görüşme yapıldı. Ancak tecrübeli teknik adam öyle bir para talebinde bulundu ki, sarı kırmızılılar hemen vazgeçmek zorunda kaldı.

"Tam yetki isterim ve kendi ekibimle çalışırım" diyen Yanal'ın, yardımcıları ile birlikte yarım sezon için 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) talep ettiği öğrenildi.Halen Lig TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal'ın transferini rafa kaldıran Göztepe yönetimi, rotayı bir başka ünlü teknik adam; Ertuğrul Sağlam'a çevirdi. Son olarakBursaspor'u çalıştıran Sağlam'a daha önce diğer PTT 1. Lig takımları Adana Demirsporve Samsunspor'dan da teklifler gelmiş, ancak başarılı çalıştırıcı ikisini de reddetmişti.

Göztepe'nin öne sürdüğü koşulları beğenen Ertuğrul Sağlam'ın Göztepe'ye transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.