Hava Durumu

Eto'o golü attı serveti kaptı!

Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, Torku Konyaspor maçında 20. golünü attı ve 250 bin euro (800 bin TL) prime hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eto'o golü attı serveti kaptı!
Antalya temsilcisi, Eto'o'nun gol attığı toplam 16 lig maçının 9'unu kazandı, 4'ünde berabere kaldı, 3'ünde ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Antalyaspor, Kamerunlu futbolcunun golle buluştuğu sezonun ilk yarısındaki maçlarda Medipol Başakşehir (3-2), Gençlerbirliği (3-1), Eskişehirspor (2-0), Bursaspor (2-0) ve Mersin İdmanyurdu'nu (3-2) yendi, Beşiktaş (5-1), Akhisar Belediyespor (2-1) ve Torku Konyaspor'a (3-2) yenildi, Kayserispor (1-1), Galatasaray (3-3) ve Osmanlıspor (1-1) ile de berabere kaldı.

Akdeniz ekibi sezonun ikinci yarısında ise Eto'o'nun rakip fileleri havalandırdığı maçlarda Fenerbahçe (4-2), Bursaspor (3-0), Galatasaray (4-2) ve Torku Konyaspor'u (1-0) mağlup ederken, Akhisar Belediyespor (2-2) karşısında eşitliği bozamadı.

Eto'o, Süper Lig'de gol krallığı yarışında, 24 gole sahip Beşiktaşlı Gomez'in ardından ikinci sırada bulunuyor.

"ATTIĞI 20 GOL GEREĞİ PRİM ALACAK"

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Eto'o'nun bir proje transferi olduğunu ifade etti. Ceylan yaptığı açıklamada, Eto'o'nun Antalyaspor'a ilginin artmasını sağladığını belirterek şöyle konuştu:

"Eto'o sahadaki başarısıyla da ön plana çıktı. Attığı gol sayısı ile Antalyaspor'a büyük katkısı oldu. Takıma kaptanlık ve liderlik yaptı. Sözleşmesinde yazan prim var. Attığı 20 gol gereği prim alacak. Eto'o gibi futbolcular için tek başına prim önemli değil. Onun için önemli olan başarılı olmak. O hedefi tutturdu. Ligin en çok gol atan futbolcuları arasında. Antalyaspor'a büyük katkı sağladı."

PRİM 250 BİN EURO OLARAK AÇIKLANMIŞTI

Samuel Eto'o'nun sözleşmesi gereği 20 gol atması karşılığında alacağı para 250 bin euro(Yaklaşık 800 bin TL) olarak açıklanmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.