Hava Durumu

Galatasaray taraftarı Obradoviç'in yüzüne tükürdü

Galatasaray Odeabank'la Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta Sarı-Kırmızılı taraftar, Obradovic'in yüzüne tükürdü.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray taraftarı Obradoviç'in yüzüne tükürdü
Spor Toto Basketbol Süper Ligi play off yarı final üçüncü maçında  GalatasarayOdeabank,  Abdi İpekçi Spor Salonu'nda  Fenerbahçe'yi ağırladı.

Karşılaşmayı Sarı-Kırmızılılar 65-63 kazanarak seride durumu 2-1'e getirirken mücadelenin bir bölümünde sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle oyun hakemler tarafından durduruldu.

OBRADOVIC'İN SURATINA TÜKÜRDÜLER

Fenerbahçe kulübü, resmi hesabından yaptığı paylaşımda başantrenörleri Obdadovic'in suratına tükürülmüş bir fotoğrafı paylaşarak bu hareketin cezasız kalmaması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"BU KÜSTAHLIK CEZASIZ KALMAMALI"

Fenerbahçemiz ile  Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu.
Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz  Zeljko Obradovic'e yapılan saygısızlıktı. Dünyaca ünlü antrenörümüz  Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı.
Yarı final serisinin  Ülker Sports Arena'da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri  Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı."

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.