Hava Durumu

Galatasaray'da şoke eden ayrılık talebi!

Galatasaray'da Bruma belirsizliği alevlendi. Portekiz basınına konuşan genç oyuncu, "Ayrılmak istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da şoke eden ayrılık talebi!
Galatasaray'ın bu sezon kendisinden çok şeyler beklediği genç oyuncusu Bruma,Portekiz basınına yaptığı son açıklamalarla yine kafaları karıştırdı.

21 yaşındaki oyuncu, Portekiz basınından 'Noticias Ao Minuto'ya yaptığı açıklamada,Türkiye'deki durumun kendisini endişelendirdiğini belirtirken; yönetime ayrılık talebini bildirdiğini söyledi.

PSV Eindhoven'a gitmek istediğini belirten Bruma, "PSV benim için harika bir şans. Ancak kulüpler henüz anlaşamadı. Hedefimin bu olduğunu Galatasaray yönetimine söyledim. Kulübe ve taraftarlara saygım var, onları gerçekten seviyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DEKİ DURUM BENİ ENDİŞELENDİRİYOR"

Türkiye'deki olayların kendisini endişelendirdiğini belirten yıldız adayı, "Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Burada kupa kazandım. Ancak Türkiye'deki durum beni endişelendiriyor. Bunun için kulübü suçlamak doğru değil, bunu biliyorum. Ancak durum bu" diye konuştu.

"EVDEN DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKUYORUM"

Yaşananların kendisinde korkuya neden olduğunu belirten Portekizli, "Evden dışarıya çıktığımda korkuyorum. Tek başıma, her gün ertesi gün ile ilgili endişelenmek istemiyorum. Daha 21 yaşındayım. Kulübümü seviyorum ve beni anlamalarını istiyorum. Hata kulübün değil, yöneticilerin değil, ama, benim ayrılma talebimin nedeni bu" dedi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YALANLADI AMA...

Armindo Bruma, FC Zürih ile oynanan hazırlık maçından sonra basında yer alan, "Ayrılmak istiyorum" sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kimseye açıklamayapmadığını belirtmişti. Oynanan 3 hazırlık maçında, 3 kez ağları sarsarak alkış alan Bruma için teknik direktör Jan Olde Riekerink de, "Ayrılmasını istemiyorum" raporu vermişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.