Hava Durumu

Galatasaray'dan Hakan Şükür açıklaması

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Hakan Şükür'ün kulüpten ihracının istenilmesinin ardından Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini ve kararın kısa bir süre sonra verileceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Hakan Şükür açıklaması
Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Hakan Şükür’ün sarı kırmızılı kulüpten ihraç edilmesi talebiyle Disiplin Kurulu’na sevkedilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi İrfan Aktar, “Galatasaray’ın tüzüğünde bir üye başka bir üye hakkında disiplin ve ihraç talebinde bulunabilir. Yönetim de bu talebi olumlu görüp, Hakan Şükür’ü disipline sevk etmiş” ifadesini kullandı.

İrfan Aktar sözlerine şöyle devam etti:

“Kimsenin siyasi ve dini düşüncesini Galatasaray’a taşımasına sıcak bakmaz ve müsaade etmeyiz. Geçmişte de Hakan Şükür’ün tavrına yönelik söylemlerim ve çıkışlarım oldu. Hakan Şükür’ün durumunu disiplin kurulumuz, görüşecek. Şartlar oluşmuşsa, müraacatı haklı görüyorlarsa üyeliğini bitirirler.”

ZEKERİYA ÖZ İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Galatasaray Kulübü, Hakan Şükür’ü, ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk ederken, Disiplin Kurulu’nun kısa bir süre içinde
konuyu karara bağlaması bekleniyor. Eski savcıZekeriya Öz de Galatasaray eski İkinci Başkanı Adnan Öztürk’ün başvurusu üzerine kulüp üyeliğinden ihraç edilmişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.