Hava Durumu

Johan Cruyff: 'Kanseri de yeneceğim'

Akciğer kanserine yakalanan Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff, "İlk testlerin sonucu pozitif çıktı. Henüz bitmeyen bir maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamlamış gibiyim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Johan Cruyff: 'Kanseri de yeneceğim'
Hollandalı efsane futbolcu Johan Cruyff, yakalandığı akciğer kanserine karşı devam eden tedavisinin iyi gittiğini söyledi. Cruyff, sağlığına ilişkin yaptığı açıklamada, doktorlarının çabaları, insanların sevgisi ve kendisinin olumlu bakış açısı sayesinde uygulanan bazı tedavilerin ardından alınan ilk sonuçların oldukça pozitif olduğunu belirtti.

Kendisini henüz bitmeyen bir maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamlamış gibi hissettiğini belirten efsane futbol adamı, "Sonunda bu maçı kazanacağımı biliyorum" dedi.

Futbolculuğu döneminde Ajax ve Barcelona'da sergilediği performansla yeşil sahaların efsane isimleri arasında yer alan Cruyff'a, geçen sene ekim ayında akciğer kanseri teşhisi konulmuştu.

1991'DE BAYPAS AMELİYATI OLDU

Futbolculuk kariyerinin ardından Barcelona'da teknik direktör olarak görev yaptığı 1991 yılında baypas ameliyatı geçiren Cruyff, bu operasyonun ardından sigarayı bırakmış ve sigara karşıtı kampanyalara destek vermişti.

Uzun yıllar Ajax'ta farklı görevlerde bulunan Cruyff, geçtiğimiz kasım ayında yönetimle ters düştüğü gerekçesiyle Amsterdam ekibindeki danışmanlık görevinden ayrılmıştı.      
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.