Hava Durumu

Messi'den kötü haber!

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, 2016 Copa America hazırlıklarını sürdüren Arjantin Milli Takımı'nın Honduras'ı 1-0 yendiği özel maçta sakatlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Messi'den kötü haber!
Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız  Lionel Messi,  Arjantin Milli Takımı'nın 2016 Copa America hazırlıkları kapsamında  Honduras ile oynadığı maçta sakatlanarak oyunu yarıda bıraktı.

Arjantin'in  San Juan kentindeki Bicentenario Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında gelişen bir pozisyonda topu kontrol etmeye çalışan  Messi, Honduraslı  Oliver Morazan ile çarpışarak sırtına darbe aldı.

YERİNİ BANEGA'YA BIRAKTI

Hissettiği acıyla bir süre yerde kalan 28 yaşındaki Arjantinli futbolcu, saha içinde gördüğü tedavinin ardından soyunma odasına götürüldü ve yerini Sevillalı Ever Banega'ya bıraktı.  Arjantin, karşılaşmayı 31. dakikada Gonzalo Higuain'in attığı golle 1-0 kazandı.

KONTROLDEN SONRA DURUMU NETLEŞECEK

Messi'nin sakatlığıyla ilgili  Arjantin  Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sırtında ve göğüs kafesinde darbeye bağlı travma oluştuğu ve durumunun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği belirtildi.

Bu sene turnuvanın 100. yılı anısına 4-27 Haziran'da ABD'de düzenlenecek Copa America'da D Grubu'nda bulunan  Arjantin, son şampiyon  Şili, Panama ve  Bolivya ile mücadele edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.