Hava Durumu

Milliler son dakikada güldü

Türkiye 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Karadağ ile oynadığı maçı 1-0 kazandı.​

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milliler son dakikada güldü
Fransa'da düzenlenecek 2016  Avrupa  Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuva hazırlıkları kapsamında  Karadağ ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Ay-Yıldızlı takımımız 1-0 kazandı.

SON DAKİKADA GÜLDÜK

Antalya Stadı'nda oynanan maçta A Milli Takım'a galibiyeti getiren golü uzatma dakikalarında  Mehmet Topal attı . İki takımın da birbirinin kalesinde çok fazla tehlike yaratamadığı maçta  Türkiye maçı 9'da 2 isabetli şut ve %58'lik topla oynama oranıyla tamamladı.  Karadağ ise maçı 5'te 2 isabetli şut ve %42'lik topla oynama oranıyla tamamladı.

EMRE MOR İLK KEZ MİLLİ OLDU

Daha önce  Türkiye U21 Milli Takımı forması giyen 18 yaşındaki genç yıldız Emre Mor, maçın 2. yarısında oyuna dahil olarak milli formayı ilk kez sırtına geçirdi. Kariyerine  Çin'de devam eden  Burak Yılmaz ise maçın 58. dakikasında oyuna dahil olarak uzun bir süre ilk kez milli formayı giydi.

SON 4 MAÇTA 3 GALİBİYET

EURO 2016 Turnuvası'na hazırlıklarını sürdüren  Türkiye A Milli Takımı, böylece son 4 hazırlık maçında 3. galibiyetini aldı. A Milliler daha önce  İsveç ve  Avusturya'yı 2-1 yenmiş,  İngiltere'ye ise aynı skorla mağlup olmuştu. Yurt içindeki son hazırlık maçını yapan A Milli Takım,  5 Haziran'da  Slovenya'ya giderek son hazırlık maçını yapacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.