Hava Durumu

Miroslav Stoch, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi'nde Zorya Luhansk'a karşı galibiyetin kapılarını açan Miroslav Stoch, maçın ardından TRT'ye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Miroslav Stoch, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?
İşte Stoch'un flaş röportajdaki sözleri:

"Advocaat şut atmamı söyledi bana, çok iyi bir şutum var gerçekten. Kullanmam gerekiyor. Ben de "Deneyeceğim" dedi. Bazen fırsat buluyor, bazen bulamıyorum. Biraz zaman bulursam hemen şut deniyorum. Bugün o fırsatı yakalayıp şutu attım ve gol oldu.

MAÇIN DEĞERLENDİRMESİ

Zor bir maçtı, böyle olacğaını biliyorduk. Ukrayna'da onlarla oynadık, zorlu bir maçoldu bizim için. Agresif, kontraatak oynayan, hızlı oyunculara sahip bir takım. İlk yarı bittiğinde, böyle bir skorla kazanabileceğimizi düşünemedim. İlk yarıda iyi değildik ama ikinci yarıda iyiydik. Mutluyum ama diğer maçın sonucunu da bekleyeceğiz.

FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?

Fenerbahçe'deki geleceğimi bilmiyorum. Bu dönem benim için zor bir dönem oldu. Bir kez daha zorlu bir dönem geçirdim. Ben sadece kendim için konsantre olmaya, sıkı bir şekilde çalışmaya gayret ettim. Şansımı beklemeye başladım. Bugün 45 dakika da olsa şans buldum. Biraz da olsa şans bulduğun için mutluyum. Göreceğiz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.