Hava Durumu

Monaco'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Monaco Prensliği'nin 3 Ağustos'ta yapılacak rövanş maçına Türk taraftarların alınmayacağı yönündeki karara itiraz eden Fenerbahçe'nin bu başvurusu reddedildi. Sarı lacivertli taraftarlar deplasmandaki karşılaşmayı izleyemeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Monaco'dan Fenerbahçe'ye kötü haber
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Monaco ile eşleşen Fenerbahçe'ye, 3 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçı öncesi Monaco'dan kötü haber geldi...

Sarı lacivertli kulüp, 3 Ağustos'ta Monaco'da yapılacak karşılaşmaya Türk taraftarların alınmayacağını açıklayan Monaco Prensliği'ne başvuruda bulunarak, söz konusu yasağın kaldırılmasını talep etmişti.

Ancak Monaco Prensliği İçişleri Bakanlığı Danışmanı tarafından AS Monaco Kulübü Genel Direktörlüğü'ne gönderilen yazıda Fenerbahçe'nin bu isteğinin reddedildiği bildirildi.

Sarı lacivertli kulübün sitesinde yayımlanan yazıda, şu ifadelere yer verildi:
"Sayın Genel Direktör Yardımcısı,
Tarafınızdan 26 Temmuz 2016 tarihinde gönderilen ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, 3 Ağustos 2016’da saat 20:45’te Monaco’nun II Louis Stadı’nda oynanacak olan müsabakaya, taraftarlarının girişine izin verilmesi hususunda son bir görüşme talebini içeren yazısını benimle paylaşma isteğinizi tarafıma aktardınız.
Bu konuda, yukarıda bahsi geçen kulüp yetkililerine, Monaco Prensliği topraklarında taraftarlarının bulunmalarının hükümet kararıyla yasaklandığını bir kez daha hatırlatırım.
Sayın Genel Direktör Yardımcısı, sizlere en derin saygılarımı sunarım.
Patrice Cellario"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.