Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PSG'den Neymar'a 500 milyon dolar!

Paris Saint Germain Kulübü'nün Katarlı sahibi Nasser Al-Khelaifi, Barcelona'nın yıldızı Neymar için toplam 500 milyon dolarlık bir teklifte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar için astronomik rakamları gözden çıkaran takımlar arasına Fransız devi Paris Saint Germain de katıldı.

Manchester City, Manchester United ve Real Madrid'in uzun süredir peşinde olduğu Neymar, kendisini 2021 yılına kadar Barcelona'ya bağlayacak sözleşmeyi imzalamaya hazırlanıyor. Ancak fikrini değiştirmek isteyen kulüpler inanılmaz tekliflerini peşi sıra sürdürmeye devam ediyor.

Paris kulübünün Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin, Neymar için yıllık 40 milyon Euro teklif ettiği ve onu kazanmak için 190 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

Neymar teklifi kabul etmesi halinde yeşil sahaların en çok kazanan futbolcusu olacak. Paris Saint Germain ise 5 yıllık sözleşme ve bonservis dahil toplam 500 milyon Euro'yu ödemek zorunda kalacak.

NASSER AL-KHELAIFI KİMDİR?

Katar'ın en büyük şirketi olan Katar Yatırım Otoritesi'nin (Qatar Investment Authority) başkanı olan Al-Khelaifi, beIN Media'nın CEO'su görevini de yürütüyor. Dünyanın en büyük sıvılaştırılmış doğal gaz ihracatçısı olan şirketin 60 milyar dolar civarında varlığı bulunuyor. Tüm dünyaya yayın yapan 36 TV kanalının sahibi olan Nasser Al-Khelaifi, eski bir profesyonel tenisçi. 2011 yılında Paris Saint Germain'in hisselerinin yüzde 70'ini satın alıp başkanlık koltuğuna oturan Al-Khealifi, Fransız kulübüne David Beckham, David Luiz, Zlatan Ibrahimovic gibi yıldızları kazandırdı. Katarlı işadamı birçok tenis organizasyonuna da sponsorluk yapıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.