Hava Durumu

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında ilginç protesto!

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar sonrası Kulüpler Birliği'nin duyurduğu "2 dakika düşün" çağrısına uydu ve programın açılışında 2 dakika boyunca konuşmadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rıdvan Dilmen'den canlı yayında ilginç protesto!
Rıdvan Dilmen, 2 dakikalık sessizlikten sonra yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ın yürekten oynadığını, Bursaspor'un ise şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladığını söyledi. İşte Dilmen'in o sözleri...

"BERABERE BİTİRMEK İSTEMEDİLER"

"Güzel maç oldu. Doğru maç değil. İki tarafında kazanmayı düşündüğü, inanılmaz gollerin kaçtığı, zaman zaman arkadaşlara kızılan bir maç. Benzer goller oldu. Ama ne Hamza Hoca ne de Riekerink, maçı berabere bitirmek istememiş. Kötü zemine rağmen, iyi bir maç izlettiler bize.

"GALATASARAY'A BİR EL DEĞMİŞ"

İyi oyun için bir el değmemiş ama mücadele için bir el değmiş Galatasaray'a. Mustafa Denizli de dahil olmak üzere bir coşku problemi vardı Galatasaray'da. Ama birkaç haftadır bir el değmiş. Bu kimin eli belli değil ama "Eyvah" demiş oyuncular. Galatasaray'ın Kasımpaşa maçındaki ve Bursa maçında coşku ve konsantrasyonunu beğendim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.