Hava Durumu

Ronaldo'dan şok hareket! Gole sevinmek yerine...

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, 2-1 kazandıkları A. Bilbao maçında Morata'nın attığı galibiyet golüne sevinmek yerine hakeme dönerek "ofsayt" işareti yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ronaldo'dan şok hareket! Gole sevinmek yerine...
Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, 2-1 kazandıkları Athletic Bilbao karşılaşmasında ilginç bir harekete imzasını attı. Ronaldo, maçın 84. dakikasında takım arkadaşı Morata'nın attığı galibiyet golüne sevinmek yerine yardımcı hakeme dönerek elini kaldırdı ve 'ofsayt' işareti yaptı.

"EGOİST RONALDO"

Portekizli futbolcunun bu hareketi İspanya'da günün konusu olurken, dünya medyasında da geniş şekilde yer aldı. Ronaldo'nun bu tavırları İspanyol medyasında da yankılanırken, Portekizli oyuncu "egoist" olmakla suçlandı. Golcü oyuncunun bu hareketini savunanlar ise ofsayt olmadığından emin olmak için elini kaldırdığı yönünde görüş bildirdi.

GEÇEN SEZON DA İTİRAZ ETMİŞTİ

Pozisyonda golü kendi atmadığı için itiraz ettiği iddia edilen Ronaldo'nun bu ilk vukuatı değil. Geçtiğimiz sezon da takım arkadaşı Benzema'nın attığı gol sonrası hakemin yanına giderek penaltı itirazında bulunmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.