Hava Durumu

Skandalın böylesi! Van Persie dakikalarca...

Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli takımın yıldızı Robin van Persie, şanssız biçimde sakatlanırken, sonrasında tam bir skandal yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Skandalın böylesi! Van Persie dakikalarca...
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Akhisar Belediyespor maçında talihsiz biçimde gözünden yaralandı. Karşılaşmanın ilk yarısında sedyeyle kenara alınan Robin van Persie, stat dışında 15 dakika ambulans beklemek zorunda kaldı. Sebebi ise tam bir skandaldı...

Robin van Persie, maçın 40. dakikasında girdiği ikili mücadelede sol gözüne darbe alınca yere yığılıp kaldı. Sağlık ekibinin saha içinde yaptığı ilk müdahale sonucunda durumun ciddi olduğu anlaşıldı ve futbolcunun ambulansa götürülmesi istendi.

Van Persie sedyeyle ambulansın yanına taşındı. Ancak Hollandalı yıldız dakikalarca yerde bekletildi. Sebebi gerçekten inanılacak gibi değildi. Ambulansın çıkacağı kapı kilitliydi ve görevliler anahtarı bulamıyordu. Görevliler dakikalarca anahtar aradı ama bulamadı...

Bunun üzerine Manisa Devlet Hastanesi'nden bir ambulans istendi. 15 dakikalık bir bekleme süresinin ardından ambulans geldi ve Van Persie sedyeyle bu araca bindirilerek hastaneye götürüldü.

Hastanede muayenesi yapılan van Persie'nin göz kapağına dikiş atılmasına gerek olmadığına karar verildi. Özel bir maddeyle göz kapağı yapıştırılan 33 yaşındaki oyuncu yapılan pansumanın ardından taburcu edildi.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 26. dakikada Van Persie, 65. dakikasında Aatif ve 77. dakikada Fatih Öztürk (k.k.) kaydetti. Akhisar Belediyespor'un tek sayısı ise 90+3'te Rodallega'dan geldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.