Hava Durumu

Sneijder gönderiliyor

Döviz kurundaki artış Galatasaray'ı olumsuz etkilerken futbolculara ödemeleri gözden geçiren Sarı-kırmızılılar, radikal bir karara imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sneijder gönderiliyor
Döviz kurunun yükselmesi, gelirlerinin büyük çoğunluğu TL olan ve zaten mali açıdan da zor durumda olan Galatasaray’ı oldukça zora soktu. Bunun ardından Sarı-kırmızılı kulüpte önemli bir karar alındı.

Galatasaray, birçok oyuncusuna Euro ile ödeme yaparken, özellikle primlerle birlikte yıllık 5 milyon Euro kazanan Wesley Sneijder’ın aldığı ücret, kulübün belini büküyor.

SNEIJDER SATIŞ LİSTESİNDE

Takımda en çok kazanan isim olan Hollandalı futbolcuya 6 ay önce 16 milyon 500 bin TL ödenirken, şimdi ise kur artışı nedeniyle 19 milyon TL ödenmesinden rahatsız olan Özbek yönetimi, talibi çıkması halinde ocak ayında Sneijder’ı satmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılarla 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak 7.5 milyon Euro karşılığında serbest kalma hakkını elinde bulunduran Sneijder’ın, ayrılmak istemesi durumunda bu ücrette de indirime gidilmesi düşünülüyor.

ÇİN VE AMERİKA KULÜPLERİ TAKİPTE

Galatasaray yönetimi, Çinliler’in yanı sıra Amerika kulüplerinin de yakından ilgilendiği deneyimli oyuncu için masaya oturmaya sıcak bakıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.