Hava Durumu

TFF Aziz Yıldırım'ı PFDK'ya sevk etti

TFF Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerini, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TFF Aziz Yıldırım'ı PFDK'ya sevk etti
Fenerbahçe Kulübü Başkanı  Aziz Yıldırım,  Ziraat Türkiye Kupası finalinde  Galatasaray ile yaptıkları maçta hakemlere yönelik hareketleri ve ardın yaptığı açıklamalar sebebiyle  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'den yapılan açıklamada,  Aziz Yıldırım'ın  Antalya'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe  Ziraat Türkiye Kupası final maçında hakem soyunma odası koridorlarındaki müsabaka hakemine yönelik hakareti ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildiği bildirildi.

FENERBAHÇE DE SEVK EDİLDİ

Aynı maçta, saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat, soyunma odasında yayıncı kuruluşun çekim yapmasına izin verilmemesi ve kupa törenine katılım sağlanmaması suretiyle talimatlara aykırı hareketi nedeniyle  Fenerbahçe'nin de disiplin kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

GALATASARAY DA SEVK EDİLDİ

TFF Hukuk Müşavirliğinin,  Galatasaray'ı ise kupa finalinde saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi dolayısıyla PFDK'ya sevk ettiği kaydedildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.