Hava Durumu

TFF'yi karıştıran şok yolsuzluk iddiası!

A Milli Futbol Takımımız ile ilgili Fatih Terim-Arda Turan gerilimini gölgede bırakacak bir iddia ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TFF'yi karıştıran şok yolsuzluk iddiası!
A Milli Futbol Takımı; Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ndeki prim olayları, teknik direktör Fatih Terim ile Arda Turan ve bazı futbolcular arasında yaşanan tartışmalar, en nihayetinde de alınan kötü sonuçlar ile hep gündemde kaldı.

Şu an ise spor kamuoyu bambaşka bir iddia ile çalkanıyor. 

OLAY 1 YIL ÖNCE KONYA'DA YAŞANDI

Olay, yaklaşık 1 yıl öncesinde yaşanıyor. Yer: Konya ve elbette gündemde yine Ay-Yıldızlılar var. İddia şu: A Milliler, geçtiğimiz yıl 3 Eylül’de Letonya ve 6 Eylül’de de Hollanda ile oynayacağımız maçlar için Konya’ya gider.

TFF BU İŞİ KENDİ YAPABİLİRDİ

Türkiye Futbol Federasyonu bu periyotta; normalde kendi iç bünyesinde yer alan organizasyon birimini kullanmaz; Konya’daki kamp organizasyonunu Zeki Can Baykan, Taner Ay ve Mehmet Günbaş’tan oluşan gruba verir.

GÜNLÜK 1.4 MİLYON LİRA!K

5 günlük kamp için TFF’ye çıkartılan faturanın tam 7 milyon lira (günlüğü 1.4 milyon TL) olduğu iddia ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu organizasyonu üstlenen Baykan-Ay-Günbaş üçlüsüne, bu faturayı ödediği ileri sürülüyor.

FATURA ÇOK YÜKSEK

Normalde ortalama 1 milyon Lira’nın harcandığı 5 günlük kamp için çıkartıldığı iddia edilen bu faturanın hayli yüksek olduğu aşikâr. Bir TFF yöneticisi, konuyla ilgili soruya net cevap vermekten kaçındı ve, “Sanmıyorum. Bilgim yok, araştırıp size döneyim. Ama dediğim gibi zannetmiyorum” ifadelerini kullandı. Kaynak: Fanatik
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.