Hava Durumu

Türk takımlarını resmen yaktılar

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımları aleyhine son 2 günde 5 penaltı kararı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk takımlarını resmen yaktılar
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Old Trafford'da Manchester United karşısında ilk yarıda kalesinde 2 penaltı golüyle avantaj kaybetti. Maçın 31. dakikasında Kjaer'in Mata'ya yaptığı faul sonrası maçın Fransız hakemi Benoit Bastien penaltıyı verdi. Paul Pogba penaltıyı gole çevirdi.

Bu pozisyondan 3 dakika sonra Şener Özbayraklı'nın Anthony Martial'ı düşürdüğü pozisyonda hakem bir kez daha penaltıya hükmetti. Penaltıyı gole çeviren Anthony Martial farkı 2'ye çıkardı.

SON 2 GÜNDE 5. PENALTI

Avrupa Kupaları'nda bu hafta temsilcilerimize karşı verilen penaltı kararları dikkat çekti. Tıpkı F.Bahçe gibi, bir diğer temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçında da siyah-beyazlılar aleyhine 2 penaltı kararı çıkmıştı. Rus hakem Sergei Karasev'in Napoli'ye verdiği 2 penaltıdan 1'i golle sonuçlanmıştı.

Son olarak bugün UEFA Avrupa Ligi'nde Villareal karşısında Osmanlıspor penaltı golüyle puan kaybetmişti. İsrailli hakem Liran Liany'nin basit penaltı kararı Osmanlıspor'u 2 puandan etmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.