Hava Durumu

Ve Ersun Yanal Trabzonspor'la anlaştı

Trabzonspor'da yılan hikayesine dönen Ersun Yanal transferi noktalandı. Bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta ile dün ve bugün iki ayrı görüşme yapan deneyimli teknik adam, yüzde 99 anlaşmaya varıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Ersun Yanal Trabzonspor'la anlaştı
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, teknik direktör konusunda en geç yarın karar vereceklerini söyledi. Meriç,yaptığı açıklamada, Ersun Yanalile görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirterek, "Şartlarda mutabık kaldık ve imza aşamasına geldik. Başka bir alternatifimiz daha var. Besnik Hasi ile de bir görüşme gerçekleştirdik. Şartların hepsi konuşuldu, son imzalar kaldı. Yönetimde hemfikir olarak bu görüşmeleri yaptık. 

Teknik direktör konusunda bugün veya en geç yarın bir karar vereceğiz." dedi. Yerli veya yabancı teknik adam kararı konusunda son bir değerlendirme yapacaklarını kaydeden Meriç, "İlk haftalar bizim için çok önemli. Yabancı bir teknik adam hemen uyum sağlayarak bu süreci iyi yönetebilir mi, bunu düşünüyoruz. İlk 5-10 haftada hedefimizden uzaklaşmamamız gerekiyor, bu dönem çok önemli." diye konuştu. 



"ARKA PLANI İYİ KURGULAMAMIZ LAZIM"

Teknik direktör arayışları konusunda yapılan yorumlara da değinen Meriç, şunları söyledi: "Trabzonspor'un yeniden ayağa kalkması lazım. Bizim için önemli olan gelecek hocanın Trabzonspor'a vereceği faydadır. En büyük iş yönetim kuruluna, başkana düşüyor. Önce sürdürülebilir bir ekonomik yapıya bu kulübü oturtmamız lazım. Dünyanın en iyi hocasını al, oyunculara paralarını ödeme, başarı olur mu? Yerli de yabancı da olsa arka planı iyi kurguladığımız için önümüzdeki sene iyi iş, iyi takım çıkaracağımıza inanıyoruz. Bir sonraki sezon da yapacağımız 2-3 takviye ile şampiyonluğu hedef koyacağımıza inanıyoruz." 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.