Hava Durumu

Apple'ın başı iPhone 7'yle dertte! Bu kez de...

Eğer simsiyah Apple iPhone 7 alıp da koruma amacıyla arka yüzeyine jelatin taktırdıysanız, canınızı çok sıkacak bir olayla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple'ın başı iPhone 7'yle dertte! Bu kez de...
Apple iPhone 7 serisinin oldukça şık gözüken simsiyah (Jet Black) renk seçeneğinin oldukça hassas olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Parlaklığının dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama sonunda elde edildiği belirtilen bu renk seçeneğinin, diğer Apple ürünleriyle eşit sertlikte olduğunun altı çiziliyor.

Öte yandan zamanla küçük çizikler oluşabileceği ve cihazı korumak için sunulan kılıfların tercih edilmesi de önerilmeden geçilmiyor. Ancak bir kılıfdeğil de koruyucu jelatin kullanırsanız kötü bir sürprizle karşılaşabilirsiniz!

Jelatin, iPhone 7'nin arka yüzeyini soyuyor!

MacRumors’un haberine göre, iPhone 7’nizi tamamen jelatin ile kaplamak koruma anlamında iyi bir çözüm olsa da bu durum simsiyah renk seçeneği için geçerli değil. Çünkü akıllı telefonların arka yüzeyine jelatini uygularken ya da sökerken arka yüzeydeki yazıları (iPhone ve mevzuatlara etiketler vs.) da soydurabilirsiniz.



Az sayıda olsa da simsiyah iPhone 7 Plus sahiplerinin, cihazlarının arkasındaki yazıların uygulanan jelatine geçtiğini gözlemlediği belirtiliyor. Özellikle parlak ışık altında bu durum çok daha iyi gözlemlenebiliyor. Yani jelatinin arkasındaki yapışkan yüzey, cihazın parlak arka yüzeyindeki yazıları kolayca soyabilmekte.

Önceki iPhone modellerinde veya siyah, altın, roze altın ve gümüş renk seçeneklerindeyse böyle bir durum söz konusu değil.

Özetlersek, simsiyah bir iPhone 7 aldıysanız, jelatin yerine kılıf tercih etmenizi öneriyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.