Hava Durumu

Artık Twitter'da o tweet'leri kaçırmayacaksınız

Twitter'ın akşam saatlerinde duyurduğu yeni özelliği sayesinde artık kullanıcılar takipçiler arasında tutan tweet'leri kaçırmayacak ve hesabına girdiği anda karşısında görecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 07:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 07:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artık Twitter'da o tweet'leri kaçırmayacaksınız
Twitter'da belki 100 belki de 1000 hesabı takip ediyorsunuz ve haklı olarak her tweet'e yetişemiyorsunuz; özellikle de kullanıcılar arasında bir hayli RT (retweet) ve beğeni alanlarını.

Twitter da bu anlamda yeni bir özellik geliştirerek kullanıcıların özellikle ilgi gören tweet'leri kaçırmaması için bu tweet'leri daha siz hesabınıza girer girmez görmenizi sağlayacak. Böylece gündemden kopmamış olacaksınız ve sevdiğiniz, ilgiyle takip ettiğiniz hesapların önemli görülen tweet'lerinden her zaman haberdar olacaksınız.

Twitter'ın pilot uygulama olarak akşam saatlerinde başlattığı söz konusu özelliğin size de şu an sunulup sunulmadığını görmek için Ayarlar>Zaman Akışı (Timeline) bölümüne bakmanız ve 'Bana en iyi tweet'leri göster' seçeneğini aktif hale getirmeniz yeterli.

Ancak halen bu ayarı göremiyorsanız birkaç gün daha beklemeniz gerekebilir. Yeni zaman akışı kullanıcı geri dönüşlerinin alınmasıyla birlikte önümüzdeki haftalarda herkese açılacak.

'SİZ UZAKTAYKEN' ÖZELLİĞİNİN BİR DEVAMI

Twitter hatırlanacağı üzere daha önce de 'Siz uzaktayken' yani 'While you are away' özelliğini sunmuştu. Yeni sunulan da esasen Siz Uzaytayken özelliğinin daha verimli kullanılmasını sağlayan bir fonksiyon. Kullanıcılar dilerse bu özelliği artık açıp kapatabilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.