Hava Durumu

Canlı bomba ihbarı yapıldı Adana'da 1 Mayıs iptal

Adana’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisinin bulunduğu ve binlerce kişinin katılması beklenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, canlı bomba istihbaratı alınması üzerine iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canlı bomba ihbarı yapıldı Adana'da 1 Mayıs iptal
Adana’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisinin bulunduğu  ve binlerce kişinin katılması beklenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri,canlı bomba istihbaratı alınması üzerine iptal edildi. 

Birçok sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ve işçilerin katılımıyla bugünUğur Mumcu Meydanı’nda etkinlik düzenlenmesi planlandı. Eğitim-Sen Adana Şubesi yöneticileri bugünkü kutlamalar sırasında kendilerine canlı bomba saldırısı olabileceğine dair bilgiler ulaşması üzerine 1 Mayıs Tertip Komitesi ve katlımcı kurumlarla gece yarısı toplantı yapılarak, etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Sendika açıklamasında, "İlimizde düzenlenecek 1 Mayıs, ’Canlı bomba’ istihbaratı bilgisi nedeniyle Tertip Komitesi ve katılımcı kurumlarla yapılan toplantı sonrası iptal kararı alınmıştır. Konuyla ilgili yapılacak basın toplantısına katılımınızı bekliyoruz" denildi.

Eğitim-Sen Adana Şubesi konu ile ilgili bu sabah basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.