Hava Durumu

Genç kadın ile kocasının yakıt tartışması karakolda bitti

Ankara’dan İstanbul’a giderken TEM’in Bolu kesiminde yakıtı biten otomobilin sürücüsü, eşiyle tartıştı. Sürücü, eşini otoyolda bırakıp çocuğuyla tesislere yürüdü. Korkan kadın, polis ve jandarmadan yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadın ile kocasının yakıt tartışması karakolda bitti
Sürücü, düğüne gitmeleri için ısrarcı olduğu gerekçesiyle eşi Z.Y.’ye, "Bütün bunlar senin yüzünden oldu" diyerek tepki gösterdi. Çift, küçük çocuklarının yanında tartışmaya başladı. Daha sonra aracın kapılarını kilitleyen sürücü, eşini otoyolda bırakıp, çocuğunu alarak ilerideki tesislere doğru yürümeye başladı. Bu sırada korkan Z.Y., polisi arayarak eşinin kendisini darp ettiğini ileri sürerek otoyolda bıraktığını söyledi.

Gelen polis ve jandarma ekibi kadını sakinleştirdi. Kadın, ekip aracına bindirilip otoyolda yaklaşık 700 metre yürüyen eşinin yanına götürüldü. Sürücü ve eşi, burada jandarma aracına bindirilerek Bolu Dağı Jandarma Karakolu’na götürüldü. Birbirlerinden şikayetçi olmayan çift, daha sonra gelen yakınlarıyla İstanbul’a döndü. Otomobil de çekiciyle İstanbul’a götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.