Hava Durumu

İşte şehit ateşinin düştüğü an

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı’nın Trabzon’daki baba evine ateş düştü. Acı haberin verildiği an ise objektiflere böyle yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte şehit ateşinin düştüğü an
İlçede süren operasyonlar kapsamında sabah saatlerinde girilen çatışmada ağır yaralanan ve Diyarbakır Askeri hastanesine sevk edilen Trabzonlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı, saat 14.15’de şehit oldu. Ankara’da görev yapan ancak geçici görevle Diyarbakır’a gönderilen Astsubay Kıdemli Çavuş Bıçakçı’nın şehit olduğu haberi, İnönü Mahallesi Çakır Sokak’ta yaşayan ailesini gözyaşlarına boğdu.

\"\"

'ÖLEMEZSİN ÜNAL'

Oğullarının şehit olduğu haberini alan Melek ve Sebahattin Bıçakçı fenalık geçirirken, şehidin ablası Pınar Bıçakçı, "Ablan kurban olsun sana. Daha sabah mesajlaştık. Kim vurdu seni? Hangi hain vurdu seni? Ölemezsin Ünal, ölemezsin" diye feryat etti. Şehidin küçük kardeşi Berna Bıçakçı da kardeşinin ardından gözyaşı döktü.

Şehidin annesi Melek Bıçakçı bir ara hastaneye götürüldü ve burada yapılan müdahalenin ardından yeniden evine döndü.

\"\"

"ŞEHİT Mİ DÜŞTÜ ASKER, CENNET KOKTU HER YER"


Bu arada şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Nişancı’nın, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir süre önce ’Şehit mi düştü asker, cennet koktu her yer’ paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

\"\"

Bekir olan Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı’nın cenazesinin yarın Trabzon’da düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.