Hava Durumu

Vasiyetini yazan terörist kız da o grupta çıktı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teslim olan PKK'lı 25 terörist arasında bir süre önce ailesine ulaştırılmak üzere vasiyetini yazdığı günlüğü bulunan Zehra K.'nın da yer aldığı tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 06:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 06:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vasiyetini yazan terörist kız da o grupta çıktı
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü  Mardin'in Nusaybin ilçesinde teslim olan 25 terörist sağlık kontrolünden geçirildi.  Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde güvenlik güçlerine teslim olan 6'sı  kadın 25 terörist, ilçedeki bir spor salonuna getirildi.



Burada sağlık  kontrolünden geçirilen teröristlerin, daha sonra Nusaybin İlçe Emniyet  Müdürlüğüne götürüleceği belirtildi. Teröristler, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye  sevkedilecek.

O TERÖRİSTTE ARALARINDA...

Öte yandan teslim olan teröristler arasında, bir süre önce vasiyetini  yazdığı günlüğü bulunan terör örgütü mensubu Zehra K.'nın da yer aldığı  belirlendi.

Operasyonda günlüğüne ulaşılan Zehra K., örgütün sözde yöneticilerinin  kendilerini piyon olarak kullandığını, birçok arkadaşının öldüğünü, kendisini  bekleyen sonun da ölüm olduğunu anlatmış, “Bu notlar, kimin eline geçerse lütfen  aileme yetiştirin. Bu istek vasiyetimdir. Olmazsa mezarımda rahat uyumam valla.  Ben Zehra K...” ifadelerini kullanmıştı.



Mehmetçik, daha sonra günlüğü Kaya'nın ailesine teslim etmiş, baba Mehmet K., kızına teslim olması yönünde çağrıda bulunmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.