Hava Durumu

Ah be hocam

Yazının Giriş Tarihi: 16.01.2012 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.01.2012 08:19
Carvalhal'in çıkardığı 11 ile yaptığı oyuncu değişikliği açısından bakıldığında her şey mükemmel…
Neden?
Çünkü; 4-4-2 dizilişindeki iki uçtaki oyuncu Almeida ve Edu 80.dakikadan sonra Edu'nun yerine oyuna giren Mustafa Pektemek de gol atmaya muvaffak olunca forvet hattındaki 3 oyuncu da görevlerini yerine getirmiş oldu. (Carvalhal’e büyük alkış)
Ertuğrul Sağlam'ın çıkardığı 11 ile yaptığı oyuncu değişikliklerine bakıldığında son transfer Hakan Aslantaş'ın bariz hatalarından iki gol yenince hem Hakan hem de teknik direktör için iyi bir 90 dakika geçmemiş oldu.
En çok sorulan soru “Neden Serdar Aziz ile başlamadın.” Milli takım için aday olarak gösterilen Serdar gibi o mevkide çok rahat oynayabilecek bir oyuncun varken neden Hakan ile başladın?
Beşiktaş'ı İnönü'de bu kadar kötü yakalayamazsın. Sevgili Turgay 7.32'lik 2.44'lük bir kaleye cepheden kale sahasına yakın bir yerden topu nasıl auta atarsın?
Takımın oynadığı futbolu, yakaladığı pozisyonlara, paslaşmalara, mücadelesine bakıldığında bu sonucu hak etmediğini düşünebilirsiniz. 
Haklısınız da…
Ama yakaladıklarınızı atamazsanız ve varken doğru oyuncuyla maça başlamazsanız mağlubiyete davetiye çıkarırsınız.
Özgür Yankaya başarılı bir maç çıkardı, doğru kararlar verdi, her pozisyona çok yakındı. İyi yönetmesine rağmen Almeida'nın Stepanov'a yaptığı hareketi “açık bir ihlaldi.” Mutlaka değerlendirmeliydi. Çünkü göz açısındaydı. Doğru karar verseydi daha da büyürdü.
Ah be hocam... Bu takım bu skoru hak etmedi…



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.