Hava Durumu

Kalecilerin maçı

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2014 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2014 07:16

Atatürk Stadı’nda konuk Avrupa hedefi devam eden Trabzonspor...?Aslında;?İddiamız devam etse;?Dev maç!?Anadolu derbisi!?denebilirdi!?Ama yinede istatistiksel olarak tarihe not düşüleceğinden önemli maç!?İrfan Buz bu maçta zorunluluk dışında bir rotasyona gitmemiş!?Altyapı, altyapı diye kuduruyoruz ama ligde hiçbir iddiamız kalmamış, Enes Ünal’ı 87 dakikadan sonra oyuna sokuyoruz....?Birileri bizi hala aldatmaya devam ediyor ya!?hayırlısı artık!?Bekir Yılmaz harika bir gol attı.?Onur Kıvrak’ın yapacağı hiçbir şey yoktu...?Paulo Henrique’de şahane bir gol attı...?
Serbest vuruştan Belluschi güzel bir gol attı...?Uzun süre!?Maç böyle bitecek diye düşünürken Kadir Keleş’in attığı golle Trabzonspor kendi adına altın değerinde bir puan alıyordu....?Maçı izleyenler 4 gol gördüler ve bir o kadar da kaçan gollere tanıklık ettiler...?İki takım da galip gelebilirdi.?
Ama Bursaspor oynadığı futbolla galibiyete yakın taraftı..?İki kaleci de takımları adına en iyi iki oyuncuydu...?Bu da ne kadar çok hücum yapıldığının bir göstergesi...?
Yine de Harun Tekin’i tebrik    ediyorum...?Benim en çok dikkatimi çeken de yönetimin flaş transferler diye sunduğu Frey, Civelli ve Taiwo yoktu ama yoklukları da hiç aranmadı. Bırakın aramayı kimsenin bu oyuncular aklına bile gelmedi...?Bu da yönetenlerin nasıl yöne-temediklerinin bir göstergesiydi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.