Hava Durumu

Olmayacak derken

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2012 00:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2012 00:49

Kalabalık savunma, top yapmaya müsaade etmiyor. Sertler, çok koşuyorlar. Bilinçli taktiksel oynuyorlar... Mesela Orduspor’un hiç gol pozisyonu yok... Bursaspor’un Serdar Aziz’le, Tuncay Şanlı ve Sebastian Pinto ile yakaladığı pozisyonlar kaleci Saso Fornezzi tarafından bertaraf edildi... Kalesinde devleşti dersem hakkını teslim etmiş olurum. Neden?
Sestak’ın şutu defansa çarpıp yön değiştirmese onu da çıkaracaktı ama kontrpiyede kalınca top ağlarla kucaklaştı. Bu da olsa olsa Sağlam şansı olur... Bir taraf gol atmak için mücadele ederken diğer taraf gol yememek için mücadele edince ,kısır oyun ortaya çıkıyor... Galibiyeti özlemişiz... Bir de tamam bu maç berabere biter dendiği anda.. Olmaz artık diye düşünürken golün gelmesi piyango gibi oldu... Ferhat Kiraz’ın neden oyundan alındığını anlamadım... Niçin Sestak’la başlamaz onu da anlamadım... Ferhat Kiraz son oynadığı üç maçın baş aktörü oldu... Sestak oyunda olduğu tüm sürelerde takımına en çok katkı koyan , oyunu forse eden oyuncuyken nasıl kulübede bekletilir bilen birisi gelip anlatsın!..
Altı yabancı oyuncu sahadayken kolaycılığına kimse kaçmasın. Ahmet Suphi’nin dediği gibi kendi evinde oynadığın maçlarda yabancı oyuncu tercihlerini savunmada değil hücumda kullanmak daha avantajlı... Neticede hücum oynayacaksın... Öyle olmazsa ne olur?
Ne olacak seyrederken böyle fıtık olursun... Maç bitti. Akılda ne kaldı? Her olumlu, olumsuz koşulda Batalla müthiş keyif veriyor... Onu seyrederken dalıyorsunuz... En azından anlatacağınız futbolun güzellikleri aklınızın bir köşesinde kalıyor... Serdar Aziz de savunmada İbrahim Öztürk’le beraber büyük keyif veriyor....
Sözün özü;
Ertuğrul Hoca’nın yanlış tercihlerine rağmen gelen üç puan...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.