Hava Durumu

BGC'de ödül gururu yaşadım

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2019 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 08:06

Sönmez Medya'nın sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum.
Engelli ve dezavantajlı grupların her konuda sorunlarını, çözüm önerilerini, isteklerini, başarılılarını, uğradıkları istismarları ve hak arayışlarını dile getirip bu kitlenin sesi olmaya yeminliyim.
Farklı pencereden yetkilileri ve toplumumuzu bu alana baktırmaya, bilinç ve farkındalık oluşturmaya çalıştığım yazılarımla toplumda var olan ama göz ardı edilen bu sınıfın sesinin daha çok çıkmasını sağlamak, fırsat eşitliği verilerek temel haklardan tam olarak yararlanmaları için bu sütunlarda savaşımız devam edecek.
Bu yazılarımdan 'Engelliler Günü'nü Kutlayanlara Dair' başlıklı yazım, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından köşe yazısı dalında ödüle layık görüldü.

Geleneksel olarak organize edilen BGC Başarı Ödülleri Yarışması'nda dereceye giren basın mensuplarının ödülleri, Basın Kültür Sarayı'nda ödül töreniyle birlikte hizmete açılan
Nilüfer Sahnesi'nde sahiplerini buldu.
Bursa protokolü, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, ekonomi ve iş dünyasının temsilcileri ile basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği törenin açılış konuşmasını yapan Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yarışmaya 102 basın mensubunun 2018 yılında yayınlanan 163 eserle başvurduğunu söyledi.
Jürinin titiz bir çalışma ile başarı ve mansiyon ödüllerini belirlediğini ifade eden Başkan Kolaylı, yarışmanın geçen yıl vefat eden BGC üyeleri Oktay Kayalar ve Mehmet Ali İncioğlu adına yapıldığını belirterek "Arkadaşlarımızı özlem ve rahmetle anıyor, ailelerine ve meslektaşlarımıza sabır diliyorum. Onları unutmayacağız" ifadelerini kullandı.
Gecede Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV, 4 ödüle layık görüldü. AS TV Program Müdürü Sevda Kurul, Yüksek Limit programıyla başarı ödülü aldı. Bursa Hakimiyet Gazetesi sayfa sekreteri Zülal Sezgin, gazete mizanpaj dalında; Nilgün Liman ise magazin mizanpaj dalında başarı ödülü aldı.
Köşe yazarı olarak ben de ödülümü Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı'nın elinden alarak, Sönmez Medya'nın ödüllerine bir yenisini eklemenin gururunu yaşadım. Katkıda bulunan, destek veren herkese şükranlarımı sunarım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.